2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Mezarlıklara yaz bakımı

Bolu Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, bünyesinde bulundurduğu 8 mezarlığın bakımlarını yapmak üzere çalışmalarını hızlandırdı.

Mezarlıklar Müdür Vekili İbrahim Sarıdoğan, 5 personel, 2 adet yıkama aracı, 2 adet nakil aracı, 5 adet ot biçme makinesiyle birlikte, cenaze hizmetlerini aksatmadan her gün Bolululara hizmet verdiklerini söyledi.

Mezarlık bakımları hakkında bilgi veren Mezarlıklar Müdür Vekili İbrahim Sarıdoğan, "Öncelikle Bolu Garnizon Şehitliği’nden başlayarak, Aşağısoku, Çığırtkanlar, Balcı, Çıkınlar, Borazanlar, Öksüz Tekke ve Gölköy Mezarlığı olmak üzere toplam 8 mezarlıkta temizleme ve iyileştirme çalışmalarına başladık. Ayrıca Şehitlik Mezarlığı ve Çığırtkanlar Mezarlığı’nda da mezar yeri hazırlamaktan, defnedilinceye kadar olan tüm işleri eksiksiz yerine getiriyoruz.

Vatandaşlarımıza imkanlarımız dahilinde cenaze hizmetleri de veriyoruz. 2004 yılı itibariyle toplam 317 cenaze işlemi gerçekleştirdik. Geçen yıl cenaze yıkama aracımızın büyüklüğü nedeniyle, her sokağa girmek mümkün olmuyordu. 2005 yılı içerisinde Belediyemiz Makine İkmal Müdürlüğü’nde küçük otobüslerden birini daha yıkama aracına dönüştürerek, hizmetlerimizin aksamamasını sağladık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 14:19:56
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 16:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?