3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Otopark zammı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Trafik Komisyonu üyelerinin talepleri doğrultusunda şehir içinde park ücretlerinin yeniden belirleneceğini, süre uzadıkça alınacak fiyatın arttırılacağını belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı açıklamada, şehir içinde park ücretlerine yeni düzenleme yapıldığını söyledi.

Başkan Yılmaz, "Yapılacak bu değişiklikle, park süresinin kısa tutulması sağlanacak. Uzun park yapacaklar da ona göre ücret ödeyecekler" dedi.

Başkan Yılmaz, şehir içinde yaşanan park yeri sıkıntısı nedeniyle İl Trafik Komisyonu üyelerinin taleplerde bulunduğunu, bu talepleri de yakında uygulayacaklarını söyledi.

Aracını parka bırakan bir sürücünün, sabahtan akşama kadar sadece 1 YTL ödediğini belirten Yılmaz, "İlk önce bunu engelleyeceğiz. Saat uygulaması getirerek fiyatı ona göre belirleyeceğiz. Bunu yaptığımız zaman, araç sahipleri akşama kadar park yerlerini işgal etmeyeceklerdir" dedi.

Park yerlerinde ayrıca bir araca ayrılan alanın çok fazla olduğunu da belirten Başkan Yılmaz, bunların daraltılacağını ve araç parklarını belirleyen çizgilerin kaldırılarak yerine şerit yerleştirileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 14:16:17
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 13:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?