30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Pastacılık kursu sona erdi

PASTACILIK KURSU SONA ERDİ

Bolu Belediyesi, İş Kur, Turizm Otelcilik Yüksek Okulu ve Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen pastacılık kursu sona erdi.

20 kursiyerin üç ay boyunca uygulamalı eğitim aldığı kursun bitiminde bir veda gecesi düzenlendi. Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü İmarethane Sosyal Tesisi'nde düzenlenen geceye Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kurs öğretmenleri, kursiyer ve aileleri katıldı.

Gecede kursiyerler adına açılış konuşması yapan Nilgün Çubukçuoğlu, "İlk önce İş Kur'a, Otelcilik Yüksek Okulu öğretmenlerimize ve belediye başkanımıza bizlere sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyoruz" dedi. Açılış konuşmasının ardından Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Öğretmeni Neriman Uslu'da çalışmalarla ilgili bilgiler aktararak, " Kursiyerlerimize bir meslek edindirme, ayrıca uygulamalı ve teorik olarak işlediğimiz konularla onlara mesleki yönden beceri kazandırmak amacıyla kursumuzu düzenledik. Her birine kursumuza katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyor iş yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da yaptığı açıklamada, "3 aydır bir şeyler öğrenebilmek için gayret gösteren kursiyerlerimizi ve onlara ev sahipliği yapan belediye personelimizi kutluyorum. Sizler buraya gelmeden önce bir çoğunuz birbirinizi tanımıyordunuz. Şu anda bu kadar insan birbiriyle tanışmış kaynaşmış oldu. Bu bile çok büyük bir başarı. Burada öğrenmiş olduğunuz bilgiler ev yaşantınızda ve iş bulmanızda size oldukça yardımcı olacak. Bende belediye başkanı olarak sizlerin her türlü konuda destekçisi olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin hazırladığı Bolu yöresel kıyafetlerin sergilendiği defile ve ardından da kına gecesi gösterisi geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı.

PASTACILIK KURSU SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 18:00:04
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 18:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?