30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Şantiye çilesi sona eriyor

BOLU ŞEHİR MERKEZİ'NDE ŞANTİYE ÇİLESİ SONA ERİYOR

Bolu'da yıllardır tozu, gürültüsü ve kamyon trafiğiyle en büyük sorunlarından biri olan Belediye Şantiyesi sonunda yeni yerine taşınıyor.

Yapılan çalışmalar sonrası şantiye, Çaygökpınar köyünde kum ocağının olduğu alana taşınacak ve hem masraf azalacak, hem de kötü görüntü ortadan kalkacak. Tüm engellemelere rağmen Belediye Şantiyesi'nin şehir içinden taşınarak, kötü görüntü ortadan kalkacak. Tozu, gürültüsü ve kamyon trafiğiyle yıllardır Aşağı Soku Mahallesi sakinlerine çile çektiren Belediye şantiyesinin şehir içinden taşınması için çalışma başlatıldı. Kum ocağından çıkan malzemenin işlenmek için şehrin merkezine götürüldüğünü ifade eden Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz, "Şantiye, ocağın olduğu alana taşınacak. Hem masraf azalacak, hem de kötü görüntü ortadan kalkacak" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, "Buradan artık şehrin içine malzeme taşımayacağız. Malzemelerimizi burada hazır hale getirip şehre götüreceğiz. Şehrin göbeğinde şantiye olmamalı. Geçmişte biz bu işi yapacaktık ama köylüler ayaklandılar. Bolu kaybetti. Şu anda herkesi ikna ettik. Doğru dürüst bir şekilde şehrin göbeğindeki kirlilik mekânlarından kurtulacağız" dedi.

BOLU ŞEHİR MERKEZİ'NDE ŞANTİYE ÇİLESİ SONA ERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 16:21:01
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 18:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?