2
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Şehir eşkiyaları lambalara dadandı

Bolu Belediyesi tarafından 2003 yılında hizmete sunulan alt ve üst geçitlerde bulunan aydınlatma lambaları, bazı sorumsuz kişilerce kırılıyor. Bolu Belediyesi tarafından 2003 yılında hizmete sunulan alt ve üst geçitlerde bulunan aydınlatma lambaları, bazı sorumsuz kişilerce kırılıyor.

Bolu Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla Bolu’ya kazandırılan 17 Temmuz Alt Geçidi, 80. Yıl Alt Geçidi ve İzzet Baysal Üst Geçidi’nde bulunan aydınlatma lambaları, bazı sorumsuz kişilerce kırılıyor.

Bu geçitlere özellikle geç saatlerde ıssız olması nedeniyle bazı sorumsuz kişiler tarafından gerek alkol şişeleri ve gerekse başka maddelerle zarar verildiği kaydedilirken, alt geçitlerde her hafta lambaların kırılması artık çevre sakinleri tarafından da tepki ile karşılanıyor.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre alt ve üst geçitlerde haftada en az 5 lamba değiştirildiği belirtilirken, “Alt ve üst geçitler hepimizin malıdır, kırılan her bir lamba için ödenen paralar bizim cebimizden çıkıyor. Bu sebeple halkımız bu konuda bilinçlenerek daha hassas davranmalıdır” denildi.

Yasin Ercan-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 10:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bolulu IP: 88.230.181.xxx Tarih : 18.09.2010 21:50:56

muhteşem alt geçiti planlayan müdendistleri kutluyorum