3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

SP, kermeste umduğunu bulamadı

Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından mağdur öğrencilere yönelik kermes düzenlendi. Saadet partisi Kadın Kolları kermes düzenledi. Kadın Kolları Başkanı Serpil Sarıgül kermesten elde edilecek gelirin tamamı mağdur öğrencilere bağışlanacak dedi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde sergilenen kermese ilginin az olmasını, mekan sorununa bağlayan Sarıgül, havanın yağışlı olması nedeniyle kermesi dışarıda yapamadıklarını belirtti.

Serap Sarıgül; “ Kazancın hepsi yoksullara ve ihtiyacı olan öğrencilerin okutulmasına ayrılacak. Bu yüzden iki gün daha sürecek olan kermesimize herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kermesin bir diğer amacının da, hanımları evlerinden çıkartıp aktif siyasete adapte etmek olduğunu belirten Saadet Partisi Hanım Kolları Bolu İl Başkanı, hanımları aktif hale getirebilmek için evlerde toplantılar düzenlediklerini ifade etti. Serap Sarıgül; “ Siyasi hayatta kadınların öneminin çok olduğuna inanıyorum. Bunun için hanım kolları olarak evlerde ve çeşitli etkinliklerle birçok yerde toplanıyoruz. Bu kermes de, toplantıların bir parçası. Bu etkinlikler çerçevesinde Temmuz ayında Bolu’da Batı Karadeniz Bölge Toplantısı yapılacak” şeklinde konuştu.

Mert Uğurlu-Kenthaber/Bolu
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 11:01:53
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 11:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?