30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Yarenler moral yemeği verdi

YARENLER, GİRESUNSPOR MAÇI ÖNCESİNDE MORAL YEMEĞİ VERDİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un taraftar grubu Yarenler, Giresunspor maçı öncesinde yönetim, teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi.

Yakomoz Restaurant'ta verilen yemeğe Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcısı Osman Kayışoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün, Teknik Direktör Levent Eriş, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol, Giresunspor maçı öncesinde birlik beraberliğin daha fazla arttırılması için yemek düzenlediklerini ifade ederek, "Bolusporumuzu şampiyonluk yolunda ikinci yarıda yalnız bırakmayacağız. Bizler her zaman sizin yanınızda olarak desteğimizi göstereceğiz" dedi.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ise, "Yarenlere bu yemek için teşekkür ediyorum. Bizlere sezon başından bu yana yalnız bırakmadılar. İkinci yarıda da desteğinizi sonuna kadar bekliyorum. Sizler bizim için itici güçsünüz. Boluspor ikinci yarıda fırtına gibi esecek" diye konuştu.

Son olarak söz alan Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş de, ilk devrede verdikleri destekten dolayı Yarenlere teşekkür etti. Eriş, "Sizi ilk yarıda zaman zaman üzdük. Ama şunu hiç unutmadık. Yarenler her zaman bizim yanımızdaydı. Biz bu güçle sahaya çıktık. Bundan sonra da desteğinizi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

YARENLER, GİRESUNSPOR MAÇI ÖNCESİNDE MORAL YEMEĞİ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 11:48:00
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 13:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?