30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Yılmaz'dan hodri meydan

BOLU BELEDİYE BAŞKANI'NDAN HODRİ MEYDAN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bir süre önce Bolu'da görev yapan siyasi parti il başkanlarına yaptığı, "Teklifimi tekrarlıyorum. Gelsinler karşıma. Ne istiyorlarsa sorsunlar. İster televizyonda isterlerse büyük bir salonda karşı karşıya gelelim" dedi.

Bolu Belediye Meclisi'nin 2011 yılı ilk toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantının sonunda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, siyasi parti il başkalarına 'Hodri meydan' dedi. Yılmaz, "Bir süre önce beni çok eleştiren siyasi parti il başkanlarını televizyonda canlı yayına davet etmiştim. Bana istedikleri soruyu sorabileceklerini ve hazır olduğumu söyledim. Ama hiçbirinde yanıt gelmedi. Kuru kuruya eleştiriden başka bildikleri bir şey yok. Teklifimi tekrarlıyorum. Yürekleri varsa karşıma çıksınlar" diye konuştu.

Yaptığı teklifin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizen Yılmaz, "Madem beni başarısız buluyorlar çıksınlar karşıma. Biz Bolu sevdalısıyız. Bolu için çalışıyoruz. Bolu'yu siyasi malzeme yapmıyoruz. Yüreği yeten varsa canlı yayında benimle karşı karşıya gelsin. Bu konuyu defalarca söylememe rağmen hiçbirinden yanıt gelmedi. Teklifim Türkiye'de bir ilk. Alaaddin Yılmaz kendine bu kadar güveniyor" diye konuştu.

Siyaset ve hizmetin farklı tutulması gerektiğini ifade eden Alaaddin Yılmaz, "Bu arkadaşları da anlıyorum. Karşılarında gece gündüz Bolu için çalışan bir belediye var. Karşıma geçince ne konuşacaklar. Bolu halkı şunu iyi bilsin. Alaaddin Yılmaz'ın veremeyeceği hesap yoktur. Şükürler olsun alnımız açık. Benim kapım herkese açık. Bolu Belediyesi'nde siyaset değil hizmet anlayışı hakimdir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2011 Salı 12:17:03
Güncelleme :4 Ocak 2011 Salı 17:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?