3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Galericiler Sitesi Aralık'ta tamam

Yıllardır Bolu Belediyesi ile galericiler arasında sorun haline gelen Galericiler Sitesi çözüme kavuşturulurken, yeni yapılan Galericiler Sitesi'nin Aralık ayında sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, Galericiler Sitesi'nin teslimi ile birlikte, yıllardır çözüm bulamamış bir sorunun, kendi dönemlerinde çözüme kavuşmuş olacağını söyledi.

Başkan Yılmaz, "Galericiler Sitesi'nde sona yaklaştık. Şehir içinde kalan galericiler sitesi hem şehir dışına alınmış olacak, hem de sanayiinin tam yanında olması nedeni ile burada sağlıklı bir satış ortamı sağlanacak" dedi.

27 Eylül 2005 tarihinde temel atma çalışmalarına başlanan Galericiler Sitesi'nde sona yaklaşan Bolu Belediyesi, Galericiler Sitesi'ni 2006 yılının başında sahiplerine teslim etmeyi hedefliyor. 27 Eylül tarihinde ilk temeli atılan Galericiler Sitesi, yaklaşık 1000 metre kare üzerine kurulmuş olup, 600 metre karelik kapalı kullanım alanına sahip olacak. 20 galerinin yer alacağı sitede, her dükkan yaklaşık 30 metre kareden oluşuyor. Galericiler Sitesi'nin yapımının 27 Aralık tarihinde bitirilmesi hedeflenirken, sitenin 2006 yılı başında dükkan sahiplerine teslim edilebileceği belirtiliyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Galericiler Sitesi'nin teslimi ile birlikte yıllardır çözüm bulmamış bir sorunun, kendi dönemlerinde çözüme kavuşacağını söyleyerek, "Yıllardır ilk defa, Galericiler Sitesi konusunda bir adım atılabildi. Bu da tabii ki bizleri sevindiriyor. Yeni yapılan sitenin aynı zamanda Sanayi Sitesi'nin yanında olması nedeniyle hem alıcı, hem satıcı gönül rahatlığı ile aracını kontrol ettirebilecek ve uygun şartlarda araç satın alabilecek.

Galericiler Sitesi civarına yapacağımız ikinci bir açık oto pazarı sayesinde de, buradaki hareketliliği de arttıracağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 01:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?