2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İğnesi Köprüsü genişletiliyor

Son zamanlarda artan trafik kazaları nedeni Arçelik Fabrikası yolu üzerinde bulunan İğnesi Köyü Köprüsü’nde çalışmalar yapan Bolu Belediyesi, imkânları ölçüsünde köprünün genişletme çalışmalarına başladı.

Bolu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan inşaat işlerinde, Sorumlu İnşaat Mühendisi Sedder Topaç ve Yalçın Soykan, Şantiye İşletmesi iş gücünü de kullanarak, Arçelik Fabrikası yolu üzerinde bulunan İğnesi Köyü Köprüsü’nü genişletme çalışmalarına başladı.

İnşaatı başlayan İğnesi Köyü köprü çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Ümit Günsel; “Son yıllarda trafik yoğunluğu artan İğnesi Köyü Köprüsü’nde talihsiz olaylar da gerçekleşiyor. İmkanlarımız ölçüsünde köprünün genişletilmesi için çalışmalarımızı başlattık. Şu anda köprü temel ayakları kazım işlemlerini yapıyoruz. Ayrıca köprüye yakın yerden içme suyu şebekesi ve telefon hatları geçiyor.

Bu hatların yerleri yeniden düzenlenmektedir. Buradaki amacımız, köprü üzerindeki trafiği rahatlatarak, hem yaya hem de araçların geçişini kolaylaştırmak. Köprü genişletme çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Mert Uğurlu - Kenthaber / Bolu
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 14:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Soykan GÜNSEL IP: 88.242.91.xxx Tarih : 5.11.2006 13:52:38
Helal olsun gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum bu çalışmada emeği olan herkesi.