2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Pepe'nin yakın koruması bayıldı

Türkiye'nin önde gelen mesire yerlerinden Bolu Gölcük'te bulunan Orman Konukevi'nin restorasyon çalışmalarını incelemek üzere Bolu'ya gelen Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin yakın koruması, bakan röportaj yaptığı sırada baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Koruma tam düşmek üzereyken, gazeteciler korumayı tutarak düşmesini engelledi.
Bir süre önce restorasyonuna başlanan Orman Konukevi'nde incelemelerde bulunmak üzere Bolu Gölcük'e gelen Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, restorasyon çalışmalarını inceledikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırmaya başladı.

Röportaj sırasında Bakan Pepe'nin yakın koruması bayılarak olduğu yere yığıldı. Bu sırada olayı fark eden basın mensupları, bakanın korumasını tutarak yere düşmesini engelledi.

Yaşananlar karşısında şaşıran Pepe, korumasının bayılmasını çok çalışmalarına bağlayarak, "Biz çok tempolu çalışıyoruz. Bu tempoya ayak uydurmak kolay değil. Bizimle çalışmak çok zor. Ben sabah 07.00'de bütün genel müdürlüğü dolaşıyorum.

Dolayısıyla bu arkadaşlar daha erken kalkıyorlar. Gecenin geç saatlerine kadar çalışıyorlar. Bu birkaç günlük iş değil. Dolayısıyla arkadaşlar çok yoruluyor" dedi.

Öte yandan Bakan Pepe, Türkiye'deki su kaynaklarının hızla kirlendiğini, bunun için tedbirler aldıklarını dile getirerek, "Derelerimiz, nehirlerimiz, göllerimiz ve denizlerimiz hızla kirleniyor. Bu kirlilik birkaç yıldır böyle değil. 50-60 yıldan beri su kaynaklarımız kirleniyor. Biz bunun için tedbirlerimizi aldık.

Ama bu demek değil ki yarın tüm sular temizlenecek. Bunun için herkesin tedbirli davranması gerekiyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 16:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?