2
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Ücretsiz göz muayenesi

Dünya Göz Hastanesi tarafından Bolu'da ücretsiz göz muayenesi yapılıyor. Dünya Göz Hastanesi'ne ait TIR, günün her saati hastaları muayene ediyor.

Dünya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Türkiye'de bir ilke imza atarak, ilk defa F tipi ve kapalı cezaevlerinde göz muayenesi yapılacağını söyledi.

Dünya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Türkiye genelinde 11 il ve bu illerin ilçelerinde ücretsiz olarak göz muayenesi yaptıklarını belirtti. Kapıcıoğlu, "Hastanemiz kapsamında ücretsiz muayenelerimiz devam ediyor. Bolu'da göz muayenesine yoğun ilgi var" dedi.

Kapıcıoğlu, Bolu F Tipi Cezaevi'nde yapılacak olan ücretsiz göz muayenesinde gözlüğe ihtiyacı olan hastaların gözlüklerini karşılayacaklarını ifade ederek, "3 Ekim 2005 tarihinde Bolu F Tipi Cezaevi'nde uzmanlarımız tarafından yapılacak muayenelerde gözlüğe ihtiyacı olan hastaların gözlükleri hastanemiz tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Muayenelerden sonra gözlükler en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak" diye konuştu.

Dünya Göz Hastanesi'nin Bolu'ya gelmesinde pay sahibi olan Bolulu işadamı Yılmaz Becikoğlu, Dünya Göz Hastanesi'nin Bolu'da ücretsiz göz muayenesi ile birlikte çok sayıda insanın gözünde problemi olduğunu öğrendiğini kaydederek, "Dünya Göz Hastanesi ekipleri tarafından şu ana kadar 350 kişi muayene edildi.

Yapılan muayenelerde gözlerinde problemler olan ve ameliyat olması gereken hastalar belirleniyor. Bu hastalar daha sonra ücretsiz olarak İstanbul'a gönderilecek ve tedavileri yapılacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 17:16:58
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 10:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?