2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

'Boluspor'u herkese göstereceğiz'

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele eden Boluspor'da, şampiyonluk parolası ile başlanılan ligin ilk iki haftasında kaybedilen 5 puan, teknik heyet ve yönetimi harekete geçirdi. Ünyespor deplasmanından puan çıkartamayan ve geçen hafta Gençlerbirliği Asaş ile kendi sahasında berabere kalarak 2 haftada 5 puan kaybeden Boluspor'da puan kaybına tahammül yok.

Çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden Boluspor'da, dün yapılan antrenmanda futbolcuların keyifsiz oldukları gözlendi. Antrenmanda bir toplantı yapan Teknik Direktör Erdem Acar, futbolcuları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Acar, "Paniğe gerek yok. Göreceksiniz bu kadro büyük işlere imza atacak. Bu kadro büyük emeklerle kuruldu. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Her geçen hafta daha iyi olmak zorundayız. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Beni istifaya davet etmek çözüm olacaksa ben giderim. Ama Boluspor'un geleceği için herkes sabırlı olsun" dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise, takımına çok güvendiğini belirterek, "Boluspor, lige adapte olamadı. Çok iyi oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. 2 haftada kaybettiğimiz 5 puan biraz moralleri bozdu. Ancak toparlanarak gerçek Boluspor'u herkese göstereceğiz. Grubun en iyi takımı biziz. Bunu ilerleyen haftalarda göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, hafta sonu oynanması gereken Giresunspor karşılaşması, geçen hafta Giresunspor kafilesinin, Erzurumspor deplasmanına giderken trafik kazası geçirmesi nedeniyle ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 15:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?