22
Mayıs
2024
Çarşamba
GEREDE - BOLU
Belediye Sayfaları

GTSO'dan Ramazan zammı uyarısı

Bolu'nun Gerede İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Hakkı Pehlivan, oda üyesi iş yeri sahiplerini, Ramazan ayını bahane ederek gıda fiyatlarına zam yapmamaları konusunda uyardı. Pehlivan, "Tüketiciler, fahiş zam yapanları GTSO' ya şikayet etsin" dedi.

Ramazan'ın çok özel bir ay olduğunu vurgulayan İsmail Hakkı Pehlivan, bu ay içerisinde ortaya çıkan fırsatçılara göz yummayacaklarını söyledi. GTSO Başkanı Pehlivan, "Bu kutsal ayı bahane ederek fiyat artırmak resmen vurgunculuktur. GTSO üyelerinin böylesine ticaret ahlakına sığmayacak bir tutum içerisine gireceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Gerede Ziraat Odası Başkanı Habip Öztürk'ün ürün stoku yapanları belirleyeceklerini açıkladığını vurgulayan Pehlivan, ziraat odasından stok yaparak gıda fiyatlarının artmasına yol açanları, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na bildirmelerini istedi. GTSO'ın fırsatçılara karşı elindeki tüm yasal olanakları kullanacağını ifade eden Pehlivan, tüketicilere fahiş zam yapanlardan alışveriş yapmamalarını da önerdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 11:25:52
Güncelleme :13 Eylül 2007 Perşembe 11:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?