19
Mayıs
2024
Pazar
MENGEN - BOLU

Bakan Güçlü, iddialı konuştu

Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, AKP’nin 28 Mart yerel seçimlerinde kendisi ile yarışacağını, DEHAP’ın kalesi olarak bilinen Diyarbakır’da bile birinci çıkacağını söyledi.

Bolu’nun Mengen İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşlara hitap eden Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, 28 Mart yerel seçimlerinde AKP’nin yüzde 50’nin üzerinde oy alacağına inandığını belirtti.

Bakan Güçlü, "AKP’nin yükselişte olduğu, DEHAP’ın kalesi olan Diyarbakır’da yapılan mitingden ortaya çıkıyor. Eğer AK Parti Diyarbakır’da bile birinci parti ise, bizim başarımız kıskanılmalıdır. Hiç merak etmeyin Türkiye 28 Mart’tan sonra daha farklı bir hava yakalayacak" dedi.

Mengen’de esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını da dinleyen Bakan Güçlü, esnaftan sabırlı olmalarını ve AK Parti hükümetine güvenmelerini istedi. Güçlü, "Türkiye’nin geçmiş hükümetlerde yaşadığı sıkıntılar ortada. Bu sıkıntıları yavaş yavaş atmaya başladık. Sizlerden biraz sabırlı olmanızı istiyorum. Çünkü güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu.
Mengen gezisi sırasında Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz’ı da ziyaret eden Güçlü, bir süre sonra beklemediği bir telefon aldı. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bakan Güçlü’yü telefonla arayarak ilçe teşkilatını ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Bakan Güçlü, Mengen ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2004 Pazar 00:54:45
Güncelleme :4 Temmuz 2006 Salı 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?