24
Mayıs
2024
Cuma
MENGEN - BOLU

Namazdan sonra sörf yapıyorlar

Bolu’nun Mengen İlçesi Türkbeyli Divan Camii’ne namaz kılmaya gelenler, internetten de yararlanabiliyor.

Erenet Bilgisayar Firması’nın Genel Müdür Yardımcısı ve AK Parti Mengen Belediye Başkan aday adayı Aydın Erçelik, 2 ilköğretim okulu, 1 lise ve mahalle muhtarlarına 33 bilgisayar bağışladıktan sonra, şimdi de merkezde bulunan 7 camiye bilgisayar hediye etti.

Türkbeyli Divan Camii’nin imamı Vedat Efe, Aydın Erçelik’e sağladığı bilgisayar desteğinden dolayı teşekkür ederken, "Namaz kılmaya gelen vatandaşlar, ezanın okunmasını beklerken, hem internete girip Türkiye ve dünyadaki son gelişmeleri takip ediyor hem de dini bilgiler alıyor. Camimizde daha önce kütüphane vardı. Gençlerimiz buraya gelip kütüphanemizden yararlanıyordu. Ancak bu yeterli olmuyordu. Biz de hayırsever işadamı Aydın Erçelik’ten camimize bilgisayar odası kurulması için yardım istedik. Mengen’de bulunan 7 camiye de internet bağlantılı bilgisayar kurulacak" dedi.

Camilere bilgisayar ile birlikte bin adet CD bağışladığını söyleyen Erenet Bilgisayar Firması’nın Genel Müdür Yardımcısı Aydın Erçelik ise "Gelişen teknolojiden din adamlarımızın da yararlanması gerekiyor. Bu amaçla kurulan bilgisayar odasında din adamları ve camiye gelenler, internete girerek istedikleri bilgiye ulaşacaklar" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2003 Perşembe 00:00:25
Güncelleme :4 Temmuz 2006 Salı 16:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?