31
Mayıs
2024
Cuma
MENGEN - BOLU

TOKİ konutlarının temeli atıldı

Mengen'de yapımına karar verilen TOKİ konutlarının temel atma töreni, Vali Ali Serindağ ve Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve CHP Bolu İl Yönetimi katılımıyla gerçekleşti.

Temel atma töreni yağış altında gerçekleşti. Kurban keserek dualarla yapılan törende düğmeye basan Vali Serindağ, Bolu'daki son protokole katılmış oldu. Bolu CHP'nin tek kazandığı belediye olan Mengen'de yapılan törene CHP İl Yönetimi de tam kadro katıldı.

'4 arsa üzerinde çalıştık'

Temel atma töreninin ardından Belediyespor Salonu'nda kura çekimi yapıldı. Kura çekimleri sırasında Mengen Belediye Başkanı Yurdakul Eröz, bu inşaatlar için 4 arsa üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Yüksel Coşkunyürek vekilimiz de bize çok yardım etti. Diğer üç arsa ile ilgili istediklerimizi yapamadık, vekilimizin yardımlarına rağmen başaramadık. Bizim bu arsalar ile ilgili çalışmalarımızda köstek olanlara da hakkımı helal etmiyorum” dedi. 

'Festivali aksatmadan yapan sadece benim'

5 yıllık görev süresinin bittiğini, fakat yapacağı hizmetlerin henüz bitmediğini de söyleyerek, “Bu güne kadar görev süresi boyunca aksatmadan aşçılık festivalini yapan tek belediye başkanı benim. İnşallah bundan sonra da bizim yaptığımız gibi coşku ile kutlanacaktır. Bu hazirandaki festivalde eşi benzeri olmayan bir festival olacaktır” şeklinde konuştu. Yurdakul Eröz, konutların tüm Mengen halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bolu Gündem
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?