8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - BOLU
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

GAYE OTEL


Hoş Geldiniz


     GAYE OTEL Bolu'da tüm yeniliklere ilk imzayı atan öncü bir tesis olma yolunda ilerlemektedir.Kış turizminde kış aktiveteleri düzenleyen yaz turizminde ise sizlere Atv motorlarla dağ turu, Safari ve Yamaç paraşütü zevkini yaşatmak için çalışmaktadır. Gölleri ve Kayak merkezleri ile tanınan Bolu'da sizlere hizmet vermekte olan GAYE OTEL sizlere sunduğu konfor, eğlence, dinlence, ve sıcak personel, zengin mutfak, etkin aktivite ve motivasyon hizmetleri ile vazgeçilmez mekanınız olacaktır.

 "Tek gayemiz size hizmet" sloganı ile yola çıkan BOLU GAYE OTEL bir
                                                                                            

                                                                                               GÖKDEMİR A.Ş. kuruluşudur.
 

İlgili Kişi :Otel
Adres1 :Seyit Köyü Mudurnu Yolu Üzeri No:19 BOLU
Adres2 :
Posta Kodu :14100
Telefon :03742177177
Faks :03742182090
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.