21
Mayıs
2024
Salı
MUDURNU - BOLU

Bolu-Mudurnu: Başkan Soygür'den Belediye fırınına ani baskın

Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür, Belediye’ye ait fırına ani bir baskın yaparak denetledi.

İnsan sağlığının para kazanmaktan daha önemli olduğunu belirten Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür, "Mudurnu Belediyesi’ne ait fırında günlük 5 bin ekmek üretiliyor. Halkın en büyük ihtiyaç kaynaklarından olan ekmeğin daha hijyenik bir ortamda hazırlanabilmesi için fırını ve fırında çalışan işçilerin temizlik kontrollerini sık sık yapacağımız ani baskınlarla denetleyeceğiz" dedi.

Mudurnu halkının isteği üzerine fırında simit ve poğaça da yapıldığını belirten Soygür, "Belediye olarak Mudurnu’nun daha güzel daha sağlıklı bir yaşam kenti olabilmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Bunun için biz de fırını denetleyerek insan sağlığına vermiş olduğumuz değeri göstermiş olduk" diye konuştu.

Fırında çalışan işçilere temizlik kontrolü yapan Soygür, "Çalışan işçilerin temizlik ve sağlık konusuna vermiş oldukları önemden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yapacağım denetlemelerde de bu temizliğin devam etmesini arzuluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Metin Soygür’ün fırını denetlediğini gören vatandaşlar ise, “Halkın sağlığını en fazla düşünmesi gereken kurum belediyelerdir. Bu denetlemeler sadece fırın denetlemekle kalmasın, halk sağlığını ilgilendiren işyerlerinin de denetlenmesini istiyoruz” diye konuştular.
EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2004 Perşembe 11:39:23
Güncelleme :6 Mayıs 2004 Perşembe 11:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?