21
Mayıs
2024
Salı
MUDURNU - BOLU

DYP: Bıçak kemiğe dayandı

Doğru Yol Partisi Mudurnu İlçe Başkanı Hayrettin Ulu, üç yıla yaklaşan AKP iktidarı döneminde Mudurnu’nun adeta kaderine terk edildiğini belirterek “İktidarın umursamaz tavırları yüzünden bıçak kemiğe iyice dayandı” dedi.

DYP İl Basın Propaganda Başkanlığı aracılığı ile bir açıklama yapan Mudurnu İlçe Başkanı Ulu, iktidar Milletvekilleri Mehmet Güner, Metin Yılmaz ve Yüksel Coşkunyürek’in Mudurnu’ya ilk defa geçtiğimiz hafta ziyarette bulunduklarını bildirdi.

Bu toplantıya kendisinin de dinleyici olarak katıldığına dikkat çeken Ulu, “Bu toplantıda vatandaşların iktidara tepkili olduğunu gördüm. Toplantıya katılanlar, iktidardan yeterli hizmet alamamaktan yakınırken, Milletvekilleri “Ağır bir yükün altındayız. Hizmet için kaynak bulamıyoruz” diye konuştular. Milletin sıkıntısını dinleyerek çözüm üretecek olan insanlar orada acz içinde olduklarını ifade ettiler. Bazı köylülerimiz de, “Bu gidişle köyü terk etmek zorunda kalacağız. Çünkü emeklerimiz para etmiyor” diye konuştular. Eski İl Genel Meclis Üyesi ve DYP İlçe Başkanı sıfatı ile ben de toplantıda söz aldım. Yaşanan iki depremin ardından, Mudurnu Tavukçuluk ile birlikte büyük bir kriz yaşadığımızı hatırlatarak Bolu’nun da Düzce ile birlikte neden 5084 sayılı teşvik kapsamına dahil edilmediğini sorduğum da Milletvekili Mehmet Güner’in cevabı çok ilginç oldu. Güner’in “Düzce’de kayıt dışı ekonomi var. Onlar bu yüzden 5084 kapsamına girdi” şeklindeki sözleri, hepimiz üstünde soğuk duş etkisi yaptı. İktidar partisinin bir vekilinin bu şekilde beyanda bulunması, vergisini ödeyen vatandaşlarımıza “sizde öyle yapın” der gibiydi. Uzun lafın kısası, halkımızın kızgınlık oyları ile işbaşına gelen ve hiçbir konuda hazırlık içinde olmadıkları görülen bu iktidar milletimizi mutlu etmemiş ve derin yaralar açmıştır. Bu yaralar, daha önceden olduğu gibi yine DYP iktidarı ile sarılacaktır” dedi.

Mert Uğurlu-Kenthaber/Mudurnu
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 11:57:18
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 17:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?