21
Mayıs
2024
Salı
MUDURNU - BOLU

Mudurnu yine coştu

Geçtiğimiz hafta Mudurnu Belediyesi Tarafından Organize edilen eğlence programı  halktan gelen yoğun istek üzerine bu hafta Cuma gecesi yine aynı yerde gerçekleştirildi.Gecede Mudurnu Haz Müzik grubu eşliğinde Bolu Mudurnu Türküleri oyun havaları ile vatandaş doyasıya eylendi.Gecede Bolu İzzet Baysal Güzel Sanatlarda okuyan Mudurnu’lu Sibel ÇELİK te Yöresel parçalar söyleyerek gelenlere güzel dakikalar yaşattılar.Gecenin başlangıcından sonuna kadar hiç durmadan oynayan iki gencede vatandaşlar hayretle izlediler.

Gençler ilk önce Mudurnu Oyun havaları ile oynadılar sonrada  Yabancı müzik eşliğinde kendilerinden geçtiler.İlçede bulunan bir turist topluluğu’ da eğlenceyi pür dikkat seyrettiler.

Mudurnu  Şehir meydanında  yapılan gece için Mudurnu Emniyet amirliği olarak güvenlik önlemleri alınırken Belediye Başkanı Metin SOYGÜR geçen hafta düzenlediğimiz eğlence programını çok beğenen  halkımız hafta içersinde  tebrik  ettiler. Bizde Turizm faaliyetleri çerçevesinde  ilçeye gelen misafirlerimize ve ilçe halkının eğlenmesi için  bu etkinliklere çeşitli aktiviteler ekleyerek belirli aralıklarla devam edeceğiz dedi.

Aydın ÖZPELİT-Kenthaber-Mudurnu
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 23:46:36
Güncelleme :6 Ağustos 2005 Cumartesi 03:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?