21
Mayıs
2024
Salı
MUDURNU - BOLU

Mudurnu'ya ekoyaşam evi

Turizm’de son yıllarda adından sıkca bahsettiren Bolu’nun şirin ilçesi Mudurnu’da artık tam anlamıyla doğal bir konaklama merkezi var.

Mudurnu Musalla mahallesinde bir Turizm yatırımcısı tarafından doğal şartlar hiç bozulmaksızın onarılan Hacışakirler evi EKOYAŞAM evi olarak hizmet verecek. Tesiste 6 oda bir salon ve cep sineması bulunuyor. Turizm çalışmalarının yoğun olduğu Mudurnu ilçesinde , yatak sayısının hızla çoğaldığını belirten Mudurnu Belediye Başkanı Metin SOYGÜR Turizm Bakanlığı ile devamlı diyaloğ halindeyiz. Sağolsunlar bize çok destek veriyorlar dedi.

Kendilerinin Turizm bakanlığına Mudurnu ile ilgili birkaç değişik proje götürdüklerini belirten SOYGÜR projelerimizin bazılarına cevap aldık diğerlerininde takipcisiyiz diye konuştu. Soygür Mudurnu’da yeni açılan EKOYAŞAM evini gayet güzel bir çalışma olduğunu belirterek ilçeye katkılarından dolayı yatırımcı arkadaşları kutluyorum dedi. Tamamen doğal şartlarda  bakımı yapılan  EKOYAŞAM evindeki odalarda insan kedini tarihin içinde  kaybediyor.

Aydın Özpelit - Kenthaber / Mudurnu
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 19:39:34
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 12:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?