16
Mayıs
2024
Perşembe
MUDURNU - BOLU

Trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 16 aylık bebek ile annesinin de aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Mudurnu'ya bağlı Taşkesti beldesi Yeniceşıhlar kavşağında, Veysel Tokgöz'ün kullandığı 14 AY 290 plakalı kamyon ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 14 DC 588 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Dilek Yılmaz ile 16 aylık bebeği Baran Yılmaz ve akrabaları Mustafa Yılmaz öldü. Otomobilde bulunan ölen bebeğin babası Muharrem Yılmaz, Ümmühan Yılmaz (16) ve kamyon sürücüsü Veysel Tokgöz ile Basri Tokgöz yaralandı.

Yaralılar, Mudurnu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

AA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 18:10:51
Güncelleme :7 Ocak 2008 Pazartesi 11:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ugurtemiz IP: 88.244.18.xxx Tarih : 10.01.2008 02:13:58

belki kader belki alın yazısı deyip gece bilir cogu insan bu kazayı ama benim görüsüm tamamen beledıyenınmı karayollarınmı devletınmı yada turkıyenın degısmez kaderımıdır bılmıyorum o gün sabah saatlerinde iş için göynüge gıtmiştim aracımda kar lestigi olmasına ragmen zincir takmak zorunda kaldım hiç bir karayolu aracı ve tuzlama yapan calışma yapan araç yoktu dönüş saatınde ise bu vahim kaza olmuştu jandarma gayet düzenli yol emniyetini almıştı ilğinç ve üzüçü olansa mudurnudan göynüge kadar heryer tuzlanıyordu ama benim için cok fazlasıyla gec kalınmış bi çalışmaydı ölen vatandaşlar yaralılar ordayken ambulans yokken karayolları işini bitirmek üzereydi şimdi bu kadermi alın yazısımı yoksa İHMALMİİİİİİİİİİİ bunun yorumuda sizin saygılarımla