21
Mayıs
2024
Salı
MUDURNU - BOLU

Vekil Kaymakam Bir Geldi Pir Geldi.

Mudurnu ilçesi Kaymakamlığına vekalet edecek olan Yeniçağa ilçesi Kaymakamı Abdulkadir Mahmutoğlu Mudurnu ’da görev yapan kamu personeline verdi veriştirdi.

Mudurnu Belediye düğün salonunda yaptığı ilçe koordinasyon toplantısına Mudurnu’da görev yapan daire amirlerinin yanısıra Muhtarlarıda davet eden Mahmutoğlu "Devlet dairelerinde oturan ve iş yapmayan güleryüzlü olmayan memurlara çok kızıyorum vatandaşın işini biran önce bitirip gitmesi lazımken ufak tefek işler için saatlerce bekliyor hatta günlerce ilçeye gelip gidiyorlar onlar bizim patronumuz biz vatandaşın verdiği vergilerle maaşlarımızı alıyoruz" dedi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı için muhtarlar arasından toplantıda seçim yapılarak Mehmet ÖZSARI ve Ali ÖZTÜRK seçildiler. Toplantıda bir çok konuyla ilgili görüşlerini belirten Kaymakam vekili Mahmutoğlu tarım ve hayvancılıkta türkiyede büyük bir gerileme olduğunu belirterek Köy muhtarlarına sordu hanginizin köyüne bir Tarım Müdürü geldi sizin dertlerinizi dinledi dedi.Cevap bekleyen Vekil kaymakam ,muhtarlardan olumsuz cevap alınca bana yetki verilsin Türkiyede yapacağım ilk iş Tarım Müdürlüklerini Kapatırım dedi.

Aydın ÖZPELİT
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 17:27:50
Güncelleme :4 Ocak 2005 Salı 20:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?