19
Mayıs
2024
Pazar
YENİÇAĞA - BOLU

Belediye çalışanları sağlık taramasından geçti

Bolu’nun Yeniçağa İlçe Belediyesi çalışanları, Bolu Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti.

Yeniçağa Belediyesi’nde görevli memur ve işçilerle birlikte Bolu SSK Hastanesi’nde sağlık taramasına katılan Yeniçağa Belediye Başkanı Ömer Sayın, ’’Yeniçağa Belediyesi’nde görevli 38 kişi sağlık kontrolünden geçti. Bizler, Türk Milleti olarak, hastalanmadan önce hastanelere kontrol için gitmeyiz. Hastalandıktan sonra tedavisi için geç kalınmış hastalıkların önüne geçmek için herkesin yılda bir defa sağlık taraması yaptırması gerek’’ dedi.

Yeniçağa Belediyesi’nde çalışan tüm personelin yılda bir defa sağlık taraması yaptırdığını belirten Sayın, ’’Sağlık taramasında, hastalığı olan personelimiz için gerekli ilaç tedavisini ve her türlü muayenesini yaptıracağım. Bunun için her türlü imkanları seferber ettim. Belediye çalışanlarından sağlık taraması için ücret talep edilmiyor’’ diye konuştu.

Bolu SSK Başhekim Yardımcısı Dr. Nusret Aydın ise, Yeniçağa Belediyesi’nde görev yapan personelin muayene işlemlerinin tamamlandığını belirterek, ’’38 kişinin sağlık taramasını yaptık. Hastanemizde bulunan tüm tahlilleri aldık. Aldığımız tahlil sonuçlarına gerekli tedavileri yapılacak’’ dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 16:33:43
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?