4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Acılı baba: Kızımı komşumuzun oğlu kaçırdı

Çorum'da Kunduzhan Mahallesi Hayat Sokak’ta bir gecekonduda ikamet eden Nagihan Y.’nin (15), komşusunun oğlu Kürşat Alper (20) tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi.

Baba Şaban Yılmaz, kızı Nagihan Y.’nin, komşularının oğlu tarafından, "Baban trafik kazası yaptı" denilerek kandırıldıktan sonra otomobille işyerinden kaçırıldığını ve 3 gündür kayıp olduğunu söyledi. Emniyet Müdürlüğü ve Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan baba Şaban Yılmaz, Vali Yardımcısı Murat Soylu ile de görüşerek kızının bulunması için yardım talep etti. Kızının hayatından endişe ettiğini ifade eden Şaban Yılmaz, komşusu Cabbar Alper ile görüştüğünü ve kızını serbest bırakmalarını istediğini belirterek, Kürşat Alper’in babasının kendisine, "Susmazsan kızını kesip atacağız" diye tehdit ettiklerini iddia etti.

Dört çocuk babası olduğunu, geçimini kiremit fabrikasında çalışarak temin ettiğini belirten Şaban Yılmaz, kızının Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığını, komşusu Cabbar A.’nın oğlu Kürşat kızıyla evlenmek istediğini, ancak kızı istemediği için vermediklerini anlattı. Yılmaz, bunun üzerine kızlarının kaçırıldığını ileri sürdü.

Çorum
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 11:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?