5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Böyle hırsızlık görülmedi

BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir alışveriş merkezine giren 5 kadın, 300 TL değerindeki televizyonu sırtlarına alarak kayıplara karıştı.

Olay, Sunguroğlu Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezine müşteri gibi giren 5 kadın, kasiyerlerin bulunduğu bölümün karşısındaki 300 TL değerindeki LCD televizyonun yanına yaklaştı. Burada kadınlardan üçü kasiyerlerin önünü kapatırken bir kadın televizyonu bulunduğu yerden alıp daha sonra yanında bulunan diğer arkadaşının tişörtünü kaldırarak televizyonu sırtına yerleştirdi.

Kimsenin olayı görmediğinden emin olan zanlılar, alışveriş merkezinden ayrılarak kayıplara karıştı. Televizyonun yerinde olmadığını fark eden yetkililer durumu polise bildirdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, televizyonun ilginç bir yöntemle çalındığını tespit etti. Polis olaya karışan ve yabancı uyruklu oldukları tahmin edilen 5 kadın zanlıyla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Kadınların yabancı plakalı kırmızı renkli bir araç ile gezdikleri ve Türkçe'yi tam olarak konuşamadıkları bildirildi. Şüpheli kadınların illeri gezerek hırsızlık turuna çıktıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 16:55:38
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?