5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Çorum'da alevli gece!

ÇORUM'DA 2 AYRI NOKTADA YANGIN

Çorum'da bu gece geç saatlerde 2 ayrı noktada çıkan hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. Keresteciler sitesinde çıkan yangında bir işyeri kullanılamaz hale gelirken, Hurdacılar sitesinde çıkan yangında ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İskilip 7. Sokak'ta bulunan bir kağıt ardiyesinde gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kağıt ardiyesinden dumanlar yükseldiğini gören çevre sakinleri itfaiyeyi arayarak haber verdi. Kağıt ardiyesinin önünde bulunan kartonların tutuşmasıyla başlayan yangın kısa sürede büyüyerek işyerine sıçradı. Yangına müdahale eden Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevleri kontrol atına almakta güçlük çektiler. Uzun uğraşların ardından kontrol altına yangın yaklaşık 2 saatlik süren bir

çalışmanın ardından çevrede bulunan işyerlerine sıçramadan güçlükle söndürüldü. Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürü İsmail Öğütverici yangın olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yapılan ilk incelemelerde yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

İskilip 7. Sokak'taki yangın devam ederken aynı saatlerde bu kez Hurdacılar sitesinde bulunan plastik malzemelerin bulunduğu bir hurdalıkta yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı her iki yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Her iki yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÇORUM'DA 2 AYRI NOKTADA YANGIN
ÇORUM'DA 2 AYRI NOKTADA YANGIN
ÇORUM'DA 2 AYRI NOKTADA YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 03:51:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 09:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?