5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Eski başkan kaza kurbanı

SUNGURLU BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Çorum Sungurlu eski Belediye Başkanı İlhan Sarıaltun(65) Kırıkkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çorum'dan Ankaraya giden İlhan Sarıaltun yönetimindeki otomobil Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde yol kenarında bulunan mikser otomobiline arkadan çaptı. Eski Belediye Başkanı ve Çorum Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇORSİAD) Yönetim Kurulu üyesi İlhan Sarıaltun olay yerinde hayatını kaybetti.

Sarıaltun'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Sarıaltun'un cenazesi otopsinin ardından memleketi Çorum'a gönderildi. İlhan Sarıaltun'un cenazesi yarın öğle namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Evli ve 2 çocuk babası olan Sarıaltun, Sungurlu'da 1989-1994 yılları arasında SHP'den belediye başkanlığı yapmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 11:57:04
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 23:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent daghan IP: 93.210.73.xxx Tarih : 3.05.2010 15:34:36

Saygıdeger Başkanım,Geçirmiş oldugunuz elem bir trafik kazasında  hayatınızı kaybettıgınızin üzüntüsü içerisindeyim.Siz  İlhan SARUALTUN olarak Her zaman sungurlunun menfaatini ön planda tutmuş,sungurluya üstün hızmetler yapmış demokrasinin ilkelerinden kesinlikle taviz vermeyen ,herkese eşit yaklaşan bir liderdiniz.Sizlere tüm sungurlu halkı adına cenabi Allahtan rahmet diliyor,kederli hanımefendi Öğretmeniz olan Güler hanım ve çocuklarında baş saglığı Kendılerıne yuce allahtan sabırlar dılıyorum.Bülent DAGHAN
Almanya,Türkçe Öğrt.