5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Güreşçilere malzeme desteği

OSMANCIK BELEDİYESİ'NDEN GÜREŞÇİLERE MALZEME DESTEĞİ

Çorum'un Osmancık Belediyesi Türkiye Güreş Federasyonu il seçmelerine katılan 30 güreşçiye malzeme yardımında bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu Yatılı Güreş Eğitim Merkezi'nin Çorum'da düzenlenen il seçmelerinde dereceye giren Osmancık Güreş İhtisas Spor Kulübü'nün güreşçileri, antrenörleri Abdullah Çakırer ile birlikte Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, seçmelerde dereceye giren sporcuları tebrik ederek, bu başarının Osmancık'ın başarısı olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, güreşçilerin çalışma salonu eksikliği nedeni ile sıkıntı yaşadıklarını ve bu sorunun çözülmesi için proje aşamasında olan spor kompleksi içerisine bir de Güreş Eğitim Merkezinin yapılacağını söyledi.

Yazıcı, "Kulübümüzden Türkiye şampiyonları, dünya şampiyonları çıkacaktır. Çorum'da şampiyon olan bu sporcularımızın da ileride ülke çapında şampiyonluklara imza atacaklarına inanıyorum. Böylelikle ilçemiz kazanmış olacaktır, ülkemiz kazanmış olacaktır ve ata sporumuz güreşte hak ettiğimiz yere gelmemiz mümkün olacaktır" dedi.

Yazıcı, konuşmasının ardından 30 adet eşofmanı Güreş İhtisas Spor Kulübü sporcularına verilmek üzere Kulüp Antrenörü Abdullah Çakırer'e teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 12:14:00
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 15:57:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?