5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Kızılay Başkanı Gökalp, tutuklandı

Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler tarafından dün akşam saatlerinde "adam kaçırmak, darp ve silahla tehdit" suçlarından gözaltına alınan Kızılay Çorum Şube Başkanı Rahmi Gökalp, akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.

Edilen bilgiye göre, Kızılay Çorum Şube Başkanı Rahmi Gökalp ile arasında, Hayriye Ö. İsimli kadınla ilşkileri nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen Mehmet S., kendisinin ve arkadaşı olan Kubilay T.’nin Rahmi Gökalp ve 5 adamı tarafından silah tehditi ile kaçırıldıklarını ve Çorum merkeze bağlı Pancarlık Köyü kırsalına götürülerek darp edildiklerini ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan suç duyurusundan sonra harekete geçen Çorum Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından ortaklaşa düzenlenen bir operasyonla yakalanarak gözaltına alınan Rahmi Gökalp, Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan yüzleştirmede Mehmet S. ve Kubiyat T. tarafından teşhis edildi ancak kendisine yöneltilen suçlamaların hiç birisini kabul etmedi.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulama ve yüzleştirmenin ardından akşam saatlerinde adam kaçırmak, darp ve silahla tehdit suçlarıyla Adliye’ye sevkedilen Rahmi Gökalp, Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra, sevkedildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.

çorum
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 10:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?