5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Kömür hırsızlarına suçüstü

OSMANCIK POLİSİNDEN KÖMÜR HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir depodan kömür çalmaya çalışan 2 kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan zanlılardan birisinin para karşılığı hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Osmancık ilçesinde kömür depolarının bulunduğu bölgedeki bir otomobil bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerinin dikkatini çekti.

Bunun üzerine çevrede araştırma yapan polis ekipleri, Recep Koç'a ait kömür deposundan kimliği belirsiz 2 kişinin kömür çaldığını tespit etti.

Kömür çalarken suçüstü yakalanan Aydın S.(41) ile R.D.(17) ifadeleri alınmak üzere Osmancık Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında aynı işyerinden son bir hafta içerisinde 3 ve kış mevsiminde de birkaç defa aynı yöntemle kömür çaldıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Aydın S.'ye ait arabanın bagajında 20, evinin kömürlüğünde yapılan aramada daha önce çaldığı 25 kiloluk 40 torba ithal kömür ele geçirildi.

Polis tarafından yapılan araştırmada, Aydın S.'nin depolardan kömür çalarken yardım etmesi karşılığında R.D.'ye belli bir ücret ödediği öğrenildi.

Sorgularının ardından hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan 2 zanlı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

OSMANCIK POLİSİNDEN KÖMÜR HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 11:42:02
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 12:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?