5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Osmancık Kızılay kavurma dağıttı

OSMANCIK KIZILAY'DAN ENGELLİLERE KAVURMA DAĞITTI

Türk Kızılay Derneği Osmancık Şubesi, ilçedeki engelli vatandaşlara konserve kavurma dağıttı.

Türkiye Sakatlar Derneği Kızılay Osmancık Şube Başkanı Mustafa Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri Sakatlar Derneği Osmancık Şubesi'ni ziyaret etti.

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Boyacı, Kızılay'ın kamu yararına çalışan ve ülke genelinde etkinliği olan bir kuruluş olduğunu belirterek, "Kızılay'ın toplumsal konularda duyarlılığı tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu bağlamda engelliler ile Kızılay'ın arasındaki bağ her zamankinden güçlü ve süreklilik arz etmektedir. Biz de Kızılay Osmancık Şubesi olarak engellilerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik, onlara ve ailelerine bir nebzede olsa destek vermek için buradayız. Engellilerimizin sadece bu tür günlerde değil her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmelerini istiyoruz. Engellilerin toplumdan ayrı değil, toplumla beraber bir bütün olarak görmekteyiz ve herkesinde bu şekilde bakmalarını istiyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından Kızılay yetkilileri Osmancık'taki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, Kızılay'dan gelen özel kavurma konservelerini teslim ettiler.

OSMANCIK KIZILAY'DAN ENGELLİLERE KAVURMA DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 19:04:03
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 19:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?