5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Sürücü uyudu: 1 ölü, 2 yaralı

SUNGURLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Çorum'un Sungurlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 22. Kilometresindeki İnegazili kavşağında öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce orta refüje girdi daha sonra da yolun sağ tarafındaki şarampole takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Özbalcı (62) hayatının kaybederken araçta bulunan eşi ve oğlu da yaralandı.

Samsun'dan Aydın'ın Didim ilçesine gittikleri öğrenilen Hüseyin Özbalcı yönetimindeki 55 DZ 640 plakalı otomobil Sungurlu-Kırıkkale 22. kilometresine geldiğinde iddiaya göre sürücüsünün uyuyarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak takla attı. Kazada takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Hüseyin Özbalcı ile otomobilde bulunan eşi Berat (60) ve oğlu Burak Özbalcı yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan

Hüseyin Özbalcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken durumu ciddiyetini koruyan Berat Özbalcı ise yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SUNGURLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
SUNGURLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 17:03:04
Güncelleme :30 Mayıs 2010 Pazar 17:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?