5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Vali Toprak'a veda yemeği

ÇORUM BELEDİYESİ'NDEN VALİ TOPRAK'A VEDA YEMEĞİ

Çorum Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Toprak onuruna veda yemeği verdi.

Anitta Otel'de verilen yemekte Vali Mustafa Toprak, son kez Çorum'daki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün ev sahipliğini yaptığı geceye Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Ahmet Aydoğmuş, Japonya Ankara Büyükelçisi Nobuaki Tanaka, Garnizon Komutanı J. Alb. Eyüp Bölük, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Emniyet Müdürü Necmettin Emre ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "veda" kelimesini kullanmak istemediğini belirterek, "Buna bir helalleşme yemeği diyebiliriz. 3 yıldır Çorum'da gece-gündüz demeden koşturan bir valimizi yeni görev yerine uğurlayacağız. Makam odasına hapsolmadan Çorum'un bütün ilçelerini gezen bir performans ortaya koydu" dedi.

Milletvekili Agah Kafkas ise "Siz, burada sevgiyi yeşertmeyi başardınız. Burada ortaya koyduğunuz sevgi ve kardeşliği Diyarbakır'a da götüreceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Veda yemeğinde son olarak Vali Mustafa Toprak bir konuşma yaptı. Vali Toprak, görev yaptığı süre içerisinde kimseye kırılmadığını, gücenmediğini belirterek Çorum'dan içi buruk bir şekilde ayrıldığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Toprak'a çeşitli hediyeler verdi. Gecede Vali Toprak, tüm masaları tek tek gezerek konuklarla vedalaştı.

ÇORUM BELEDİYESİ'NDEN VALİ TOPRAK'A VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 18:58:00
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 10:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?