5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Ziynet Sali gençleri coşturdu

ÇORUM'DA ZİYNET SALİ RÜZGARI

Pop Sanatçısı Ziynet Sali, bahar şenlikleri kapsamında Çorum Hitit Üniversitesi'nde konser verdi.

Fen Edebiyat Fakültesi bahçesinde verilen konserde Ziynet Sali hayranları ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılarla coştu.

Binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleşen konserde Ziynet Sali sahnedeki performansı ile büyük beğeni topladı.

Gecede eski albümlerindeki parçaların yanı sıra çeşitli sanatçıların eserlerini Türkçe ve Yunanca yorumlayan Ziynet Sali unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ziynet Sali, Çorum'da gördüğü ilgiden memnun kaldığını söyledi. Sali, gecenin finalini 10. Yıl Marşı ile yaptı.

Konserden sonra basın mensuplarının "Siyasi gelişmeleri takip ettiniz mi? CHP Genel Başkanı Deniz Baykal istifa etti bu konudaki görüşünüz nedir'' yönündeki sorusunu ise, "Biliyorum, biliyorum. Kötü bir olay tabii ki Deniz Baykal adına önce insan olarak çok üzüldüm. Sonra da siyasi bir büyüğümüz olarak çok üzüldüm. Keşke ülkemiz daha olumlu şeylerle ilgilense'' sözleriyle yanıt verdi.

Sali, "Baykal siyasete geri dönsün mü?'' sorusuna ise gülerek "dönsün'' karşılığını verdi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın sanatçılara yönelik düzenlediği kahvaltıya katılıp katılmadığı da sorulan Sali, "Yok katılmadım. Ben kahvaltı yapmam normalde. Yok yok şehir dışında idim o yüzden katılamadım'' dedi.

Yeni albüm çalışmaları hakkında da açıklamada bulunan Sali, yeni bir albüm çalışması olduğunu ancak yaz mevsimine yetişmeyeceğini belirterek, "İnşallah Ramazan ayı sonunda yeni albümle geleceğiz'' diye konuºtu.

ÇORUM'DA ZİYNET SALİ RÜZGARI
ÇORUM'DA ZİYNET SALİ RÜZGARI
ÇORUM'DA ZİYNET SALİ RÜZGARI
ÇORUM'DA ZİYNET SALİ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 03:25:01
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 09:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?