18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALACA - ÇORUM

Baba-oğulun uyuşturucu macerası cezaevinde bitti

Alaca İlçesi’ndeki bir besi çiftliğine düzenlenen operasyonda, 61 kilo 641 gram uyuşturucu  madde, 6 kilo 725 gram yaprak ile karışık tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sungurlu Cezaevi’ne gönderildi.

Önceki gün Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5.5 kilogram uyuşturuc maddesi ile yakalanan Ali Kemal Ö. (19), yapılan sorgulamada doğum yeri olan Çorum’un Alaca İlçesi’nde bulunan babası İlyas Ö.’ye ait besi çiftliğinde 5 kilogram kadar uyuşturucu maddesi olduğunu itiraf etti.

Bu gelişme üzerine harekete geçen Çorum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Alaca İlçesi Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında bulunan bir besi çiftliğine operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda, muhtelif yerlerde saklanmış halde 61 kilo 641 gram esrar maddesi ile 6 kilo 725 gram  yaprak ile karışık tohum ele geçirildi.

Besi çiftliğinde yapılan aramalar sırasında ayrıca 16 mm çapında çeşitli markalarda ruhsatsız 3 adet av tüfeği ele geçirildi..

Baba-oğul, Alaca Cumhuriyet Savcısı tarafından sevkedildikleri mahkemece tutuklanarak Sungurlu İlçe Cezaevi’ne konuldu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 10:22:53
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 11:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?