20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALACA - ÇORUM

Çorum yolunda trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Kazada çarpma sonucu hurdaya dönen Lada marka otomobilde bulunan Sürücü Garip Arat, eşi Fatma Arat(50), ile Şirin İşbir(71) olay yerinde hayatını kaybederken Safiye Tokmak(70) ağır yaralandı. Kazada büyük oranda hasar alan Megan marka otomobilin sürücüsü Ahmet Altındal (30) ise hava yastıklarının açılması sonucunda kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kazada ağır yaralanan Safiye Tokmak kaldırıldığı Çorum Devlet Hastanesinde yoğun bakımda, Ahmet Altındal ise Alaca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası tek şeridi trafiğe kapanan Çorum Alaca yolu araçların olay yerinden kaldırılarak temizlik çalışmaları sonrasında trafiğe açıldı. Kazanın görgü tanıkları, yol yapım çalışması nedeniyle ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlandığını, Çorum’dan Alaca istikametine gitmekte olan Lada marka otomobilin önünde gitmekte olan ve plakası belirlenemeyen bir kamyonun çıkarttığı toz nedeniyle görüş mesafesinin kapanması ve kontrolsüz olarak sollama yapmak istemesi nedeniyle kazanın meydana geldiğini söylediler

Alaca Birlik
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 19:49:09
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 11:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sertan arat IP: 88.250.21.xxx Tarih : 19.04.2008 11:23:26

burda neden hiç karayollarının hatasından bahsedilmiyor yolun sulanmaması gibi eğer o gün orada yol zamanında sulanmış olsaydı şimdi hepsi hayatta olabilirdi ama bizim memleketimizde ne doğru dürüst yapılıyorki buda yapılsın kaza olduktan sonra yolun sulandığını kaç kişi biliyor aceba..