18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALACA - ÇORUM

Kadıpınarı Virajı yine can aldı

Akdenizi Karadenize bağlayan en kısa yol olması nedeniyle nakliye araçları ve diğer araçlarca sık kullanılan Yozgat yolu güzergahında bulunan Kadıpınarı virajı yine bir can aldı.

Geçtiğimz hafta Cuma günü Yozgat yolu 5.kilometrede Kadıpınarı virajında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 31 DH 306 plakalı sebze yüklü tır virajı alamayarak şarampole uçtu. Araçta yüklü bulunan domatesleri acilen Samsun'a yetiştirmek için aşırı hız yapan araç şöförü Selehattin Hatay (33) şarampole uçan aracın içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi.

Kadıpınarı mevkiinde daha önceden de görüş mesafesinin olmaması sebebiyle Belediye Başkanlığımız yol kenarında kazı çalışmları yapmış olsa da önlenmeyen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Akdenizi Karadenize bağlayan yol olması nedeniyle hergün yüzlerce aracın seyrettiği Çorum Alaca Yozgat yolu yapım çalışmalarının acilen bitirilmesi gerektiği bir kez daha kendini gösterdi.

Mersin-Hataydan çıkıp Alaca'ya kadar gelen ancak arazi durumu müsaitken anlamsız birçok virajlar nedeniyle can ve mal kaybına uğradıklarını belirten kamyon sürücüleri biran önce bu yolun yeniden yapılmasını istiyorlar.  

Alaca Brilik
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 11:48:37
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 11:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?