26
Mayıs
2024
Pazar
ALACA - ÇORUM

SGK için geri sayım

SGK ALACA ŞUBESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çorum'un Alaca ilçesine kurulacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şubesi için geri sayım başladı. İlçe Müftülük binası zemin katında hizmet verecek olan SGK'nın kuruluş hazırlıklarına başlandı.

Alaca Belediye Başkanlığı ile SGK İl Müdürlüğü arasında hizmet biriminde gerekli tadilat ve kira giderlerinin karşılanması için protokol imzalandı. SGK Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak açılacak olan SGK Şubesi'nin açılacağı Müftülük binasında, protokolün imzalanmasının ardından Alaca Belediyesi tadilat çalışmalarına hız verdi.

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, belediye olarak SGK şubesinin Alaca'ya kazandırılması için her türlü desteği verdiklerini belirterek, bu konuda belediye ile SGK İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzaladıklarını açıkladı.

Müftülük binasının zemin katına açılacak olan SGK şubesinin ilk etapta küçük çaptaki tadilatlarını belediye olarak üstlendiklerini ifade eden Eyvaz, ayrıca kurulacak olan SGK şubesinin kira giderlerini de karşılayacaklarını taahhüt ettiklerini söyledi.

SGK Şubesi'nin en kısa zamanda hizmete açmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Eyvaz, şubenin bilgisayar ve haberleşme sisteminin kurulup, banko sisteminin oluşturulmasıyla birlikte hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 16:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?