1
Haziran
2024
Cumartesi
DODURGA - ÇORUM

Avrupa yolculuğu hatırası

Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından Comenius Okul Ortakları 2007 dönem başlangıcı toplantısı yapıldı.

21 Eylül 2007


Hayatboyu öğrenme 2007 yılı döneminde Türkiye genelinde 1000’in üzerinde okuldan 405 okulun projeleri kabul edildi. Geçtiğimiz günlerde projeleri kabul edilen okulların müdürleri, Ankara Best Western 2000 Otel’inde yapılan toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda, projelerin yürütülmesi,bütçenin kullanılması, hareketlilik faaliyetlerinin kurallara göre düzenlenmesi gibi konularda bilgiler verildi ve projelerin resmi olarak başlatılabilmesi için sözleşme imzalandı. Projesi kabul edilen okullar arasında yer alan Bozüyük Dodurga İlköğretim Okulu büyük başarı sağladı.


Proje hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni Burcu Ünsal, “Projenin kabul olabilmesi için yoğun çalışma ve titizlik gerekiyordu. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İsa Keskin ve okulumuzun İngilizce Öğretmeni Osman Demirci ile ekip çalışması yaparak projeyi hazırladık. Türkiye genelinde bine aşkın okulun içersine girmek bizi çok mutlu etti. Altı farklı ülkeden altı farklı kültürü konuk edeceğiz. Biz de bu ülkelere gideceğiz. Bu proje ile kısıtlı imkanları olan birçok öğrencinin belki de hayalini bile kuramayacağı ülkeleri görmesi, kültürlerini tanıması hedeflenmiştir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 11:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?