20
Mayıs
2024
Pazertesi
DODURGA - ÇORUM

Dodurgalılar şenlikte buluştu

Çaybaşı şenliklerine, Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, Alpagut Belediye Başkanı Mustafa Güçlü, Dodurga İl Genel Meclis Üyeleri, Dodurga ve Alpagut AKP Teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çaybaşı Buluşması’nın açılış konuşmasını yapan Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, bu tip buluşmaların insanların kaynaşması ve dostlukları açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Hükümet ve milletvekilleri olarak öncelikle Türkiye’nin barış ve kardeşlik havasında olmasına büyük önem veriyoruz. Bu barış ve kardeşlik havası her alanda istikrarı getiriyor" dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın da, bu yıl birincisini gerçekleştirdikleri ve dar kapsamda yaptıkları buluşmayı önümüzdeki yıllarda büyük bir organizasyon haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıllarda Çaybaşı’nı Belediye ve Çevre Orman Müdürlüğümüzün imkanları ile büyük buluşmaların ve piknik ile şenliklerin gerçekleştirilebileceği bir alan haline getireceğiz.

Bu alanda yapacağımız düzenlemeler sonrasında Oğuzlar ve Laçin Belediye Başkanlarımıza da teklif götürüp burada her üç ilçe ve beldelerinin katılımı ile büyük bir şenlik gerçekleştirmeyi 20-30 bin kişinin katılmasını hedefliyoruz. Bu çaplı büyük bir organizasyona Bakanlarımızı da davet edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2004 Çarşamba 11:20:45
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 11:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?