19
Mayıs
2024
Pazar
KARGI - ÇORUM

AKP ilçe başkanı kaza kurbanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale Gökçeada AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Güvelioğlu Çorum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bu sabah saat 08.00 sıralarında Tosya-Osmancık karayolunun 11. kilometresi'nde meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Tahsin Güvelioğlu'nun (61) yönetimindeki 34 UNC 53 plakalı otomobil, Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza kasabası yakınlarında karşı yönden gelmekte olan Hasan P.(52) yönetimindeki 37 KD 655 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada yaralanan Tahsin Güvelioğlu ile araçta bulunan kızı Meryem Karaismailoğlu(35), torunları Fatma(13), Eslim(7) ve Şeyma Karaismailoğlu(15) Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk tedavilerinin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çorum'a sevk edilen yaralılardan AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Tahsin Güvelioğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Çorum'a gelen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, kaza haberi üzerine Çorum Devlet Hastanesi'ne giderek kazada yaralanan Tahsin Güvelioğlu'nun kızı ve torunlarını ziyaret etti.

Çorum Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ve Ahmet Aydoğmuş ile birlikte hastaneye gelen Bakan Bağış'a Hastane Başhekimi Arslan Erkan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Hastanede Güvelioğlu'nun yakınları ile görüşen Bağış, başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 18:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?