1
Haziran
2024
Cumartesi
LAÇİN - ÇORUM

Bakan Akdağ'dan söz haberi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan, Laçin Devlet Hastanesi'nin 2007 yılında bitirilmesi için söz alındı.


AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Laçin Devlet Hastanesi hakkında Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşerek, Bakan'dan hastanenin 2007 yılında bitirilmesi için söz aldıklarını söyledi. 1994 yılında yapımına başlanan ve şu anda fiziki gerçekleme oranı % 80 olan, ancak bugüne kadar bir türlü bitirilemeyen Laçin Devlet Hastanesi'nin bitirilmesi için Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birkaç kez görüştüklerini belirterek, Bakan'dan hastane binasının 2007 yılında bitirilmesi için öz aldıklarını aktardı.


Milletvekili Kavuştu, yine Bakanlık nezdinde yaptıkları girişimler ve görüşmeler neticesinde, hastanenin 2007 yılında hizmete açılması için gerekli ödeneğin çıkarılması ile ilgili çalışmaların başladığını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü: 'Meseleyi bizzat takip etmekteyim. Allah'ın izniyle 2007 yılında hastanemizi bitirerek dört gözle bu hastaneyi bekleyen Laçin'li hemşerilerimizin yüzünü güldüreceğiz. Bizim dönemimizde geçmişten yarım kalan, bitirilemeyen ve halkımız için faydalı olduğuna inandığımız yatırımları da birer birer hayata geçirmekteyiz. Bu hastanemiz de şimdiye kadar yarım kalmış, bitirilememiş ancak bitirerek halkımızın hizmetine sunduğumuz çok sayıdaki yatırımlardan biridir.


Biz hizmetlerimizle varız ve hizmetlerimizle de anılmak istiyoruz. Ak Partili olarak bıraktığımız eserlerle ve hizmetlerimizle yad edilmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi hizmetlerimize karşılık ta halkımızdan sadece dua ve destek bekliyoruz.'

laçin belediyesi
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 11:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?