22
Mayıs
2024
Çarşamba
ORTAKÖY - ÇORUM

70 çocuk sünnet ettirildi

Çevre köy ve beldelerden kampanyaya katılan vatandaşlar yapılan bu uygulamadan dolayı emniyet mensuplarına minnettar olduklarını dile getirdiler.

Sünnet olan çocuklar ile ailelerine İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yemek ikram edildi. Verilen yemeğe Ortaköy Kaymakam Vekili Mehmet Yıldız, Ortaköy Belediye Başkanı Hacı Ömer Atak, İlçe Emniyet Amiri Aydemir Şahin katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ortaköy İlçe Emniyet Amiri Aydemir Şahin, polisin beldenin asayişini sağlamak dışında, toplumu ilgilendiren her türlü konuda görev ve sorumluluğunun bulunduğunu belirterek, "Sünnet mutluluğu bizim toplumumuzda düğün gibi algılanan mutlu bir gündür. Polis-vatandaş ilişkisinde daha samimi ve sıcak bir ortam yakalama ve hizmetin halkımızın ayağına getirilmesini sağlamak için böyle bir kampanya düzenledik.

Personel arkadaşlarımız da seve seve bu kampanyaya destek oldu. Halkımızın da katılımıyla coşku içinde kampanyamızı gerçekleştirdik" şeklinde konuştu. "İlçemiz halkının mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" diyen Aydemir Şahin, düzenledikleri kampanyaya Ortaköy esnafının da destek verdiğini hatırlatarak, emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Kaymakam Vekili Mehmet Yıldız ise, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları ile kimsesiz çocukların kampanya kapsamına alındığını kaydederek, Polis-vatandaş dayanışmasını en üst noktaya çıkarmayı amaçlayan bu kampanyanın hedefine ulaştığını, bu tür kampanyaları gönülden desteklediklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 09:52:03
Güncelleme :13 Temmuz 2006 Perşembe 11:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?