17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

17 yıldır eşine bakıyor

17 YILDIR YATALAK EŞİNE BAKIYOR

Düzce'de 97 yaşındaki Hafız Ahmet Ali Gündüz, 17 yıldır yatalak hasta olan 82 yaşındaki eşi İpek Gündüz'e bakıyor. AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay'da vefakar Gündüz ailesini ziyaret etti.

Düzce'nin Körpeçler Mahallesi'nde oturan ve yarım asrı geçkin evlilikleri bulunan Gündüz ailesinin yaşam öyküsü adeta genç nesillere örnek olarak gösterilmeli. Gönül ehli olarak adlandırılan 97 yaşındaki Hafız Ahmet Ali Gündüz, yarım asrı geçkin evliliği boyunca kendisinin bir dediğini ikiletmeyen eşi 17 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa bağlı olarak yaşamına devam etmeye başladı. 17 yıldır yatalak hasta olan eşine bakan Ahmet Ali Gündüz, "Bizim evimize gelen giden bitmezdi. Eşim yıllarca onlara hizmet etti hiçbir zaman of bile demedi. Sonra görev bana düştü ve 17 yıldır yatalak olan eşime bakıyorum" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay'da Gündüz ailesini evinde ziyaret etti. Erbay, "Bolu eşrafından Sürmeli Hacı Muhittin Efendi tarafından Düzce'ye gönderilmiş olan Hafız Ahmet Ali Gündüz gönül ehli bir insan. İnsanlara sevgiyi ve saygıyı yaymıştır. 17 yıldır'da yatalak hasta olan eşine bakıyor" diye konuştu. Ali Gündüz ziyaretten dolayı çok mutlu olduğun söyledi.

17 YILDIR YATALAK EŞİNE BAKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 16:53:03
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 17:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?