17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

18 Temmuz Stadı'nda tadilat

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzcespor Kulüp Başkanı Hasan Aktürk ile birlikte 18 Temmuz Şehir Stadında incelemelerde bulundular.

Türkiye 3. profesyonel ligde mücadele edecek olan Düzcespor'un 2008-2009 futbol sezonunda maçlarını oynayacağı 18 Temmuz şehir stadında tadilat çalışmaları başlıyor. Federasyon yetkilileri tarafından yapılması istenilen eksikliklerin sezona yetiştirilmesi için çalışmalar başlayacak.

18 Temmuz stadındaki tüm eksikliklerin ligin ilk haftasına yetiştirilmesinin mümkün olmadığını ancak diğer eksikliklerin tamamlanma şansı bulunduğunu söyleyen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy projelerin hazır olduğunu belirterek, "18 Temmuz stadında yılların eksiklikleri var. Bunları kısa sürede yapmamız mümkün değil. Biz öncelikli olarak kapalı tribündeki eksiklikleri bitireceğiz. Yapılacaklarla ilgili projeler hazır ve çalışmalar start aldı" dedi.

Şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturan Düzcespor yeni sezonda açık tribünden mahrum olacak. Yıllardır güçlendirme çalışması yapılmaması ve bu sezon öncesinde Futbol Federasyonu uzmanları tarafından güçlendirme yapılmadığı sürece maç oynanamayacağı yazı ile belirtilen acık tribün için bir çalışma yapılması zor görünüyor.

Düzcespor yönetimi parasal kaynak bulduğunda açık tribünün güçlendirmesi yapacak. Güçlendirme ve restorasyon çalışmalarının yapılacağı Düzce 18 Temmuz stadının zemine de çok kötü. Hafta sonunda yapılan yağlı güreşler nedeniyle stadın zemininin büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Zeminle ilgili çalışmaların ligin ilk haftasına yetiştirilmesi için çalışılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 23:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?