17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

24 Kasım sürprizi

Düzce Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulda bir etkinlik düzenledi.

Öğretmenler odasında düzenlenen programa; AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Okul Müdürü Mehmet Kardeş, öğretmenler ve okul aile birliği katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Kardeş, böyle anlamlı bir günde hatırlanmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, barış ve uzlaşı dolu bir hayat diledi.

Milletvekili Erbay da, geleceği şekillendiren kişilerin öğretmenler olduğunu belirterek, "Çok büyük zahmetler çeken benim öğretmenim. Sizlerin bu gününü kutluyorum ve öğretmenlerimiz bir günde değil her gün hatırlanmalıdır. Ben de sizler gibi bu meslekten gelen birisiyim. Memuriyet içinde belki zorluk çektiğiniz günler olabilir. Ama sizler çok önemli insanlarsınız" diye konuştu. Erbay, öğretmenlere "Allah size yetiştirdiğiniz öğrencilerin başarılarını görmeyi nasip etsin" dedi.

Konuşmanın ardından Milletvekili Erbay, Milli Eğitim Müdürü Sezer ve Okul Müdürü Kardeş birlikte pasta kesti. Kesilen pasta daha sonra öğretmenlere ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?