17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

40 kursiyer belgeleri aldı

Düzce Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayarlı makine imalatı ve bilgisayar destekli makine ressamlığı kursunu başarıyla tamamlayan 40 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.


Düzce Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Saim Yılmaz, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Erçetin, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.


Şube Müdürü Saim Yılmaz, meslek liselerinin önemine değinerek, "Meslek Liselerine önem veren ülkeler daha çabuk gelişir ve kalkınır. Düzce'de de Organize Sanayi Bölgeleri var ve bu bölgelerde kalifiye eleman sıkıntısı yaşanıyor. Düzenlenen bu kurslar sayesinde vasıflı eleman yetişmiş oluyor" şeklinde konuştu.


Okul Müdürü Hüseyin Erçetin ise, okulda örgün eğitimin yanı sıra kurslar da düzenlediklerini belirterek, "Bölgemizin eğitim olanakları ile insan gücüne olan gereksinim belirlenerek Düzce'de hangi meslek alanlarında ihtiyaç varsa o alanda kurs açıyoruz. 17 Ekim 2007 ile 3 Ocak 2008 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz kurslara katılan ve başarılı olan kursiyerlerimize belgelerini veriyoruz" dedi. Erçetin, Nisan ayında yeni kurslar açacaklarını da söyledi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 14:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?