17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

40 yıllık mükelleflere plaket

Düzce Defterdarlığı tarafından, 40 yıl ve daha fazla süredir mükellefiyetliklerini aksatmadan yerine getiren örnek 5 esnafa plaket verildi.

25 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Düzce'de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzce Defterdarı Erol Pişkin ve Defterdarlık çalışanları, Vergi Haftası nedeniyle 40 yıl ve daha fazla süredir mükellefiyetliklerini aksatmadan yerine getiren esnafları ziyaret etti.

İlk olarak 49 yıllık vergi mükellefi olan Ali Necdet Özenç'i ziyaret eden Pişkin, düzenli, eksiksiz, vergi borcu olmadan ve görevlerini tam olarak yerine getirdiği için Özenç'e plaket verdi. Ardından da 44 yıldır vergi mükellefi olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ahmet Güney'i ziyaret eden Pişkin, Güney'e de plaketini takdim etti. Güney de, vergi mükelleflerini daima iyiye ve doğruya yöneltmek için gayret sarf ettiğini ve vergi borcunu da aksatmadan gününde ödediğini belirterek, plaketten dolayı Pişkin'e teşekkür etti.

Defterdar Pişkin daha sonra Osman Nuri Çetinkaya, Zeki Öztürk ve Şükrü Korucu adlı esnafı ziyaret ederek, plaketlerini takdim etti. Pişkin, Düzce'de 40 yıldan fazla bir zamandır vergisini düzenli, eksiksiz ödeyen esnafı kutlarken, bu örnek davranışların diğer esnaf ve gençlere örnek olmasını diledi. Örnek esnafa bol kazançlar da dileyen Pişkin, "İnşallah uzun yıllar ticari hayatınıza devam edersiniz. Bol kazançlar diliyoruz. En önemlisi de düzenli ve hiç eksiksiz bu görevlerini devam ettirmelerini diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 15:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?